Over mij zelf.

Ik ben Bert Vos, en ben woonachtig in De Groeve een dorpje vlakbij Zuidlaren. Water heeft altijd al een grote aantrekkingskracht op mij gehad, en toen ik begin 20 was heb ik ook al verschillende malen introductie duiken in een zwembad gemaakt. Maar het ontbrak me toen aan de financiŽle middelen om deze hobby voort te zetten, maar heb toen wel het besluit gemaakt om dit ooit weer op te pakken. En nu sedert 3 jaar, ben ik vaak in de buitenwateren te vinden zowel in Nederland als in het Buitenland, ik duik dus sinds 2005 en heb sindsdien diverse landen bezocht.

 

Zo heb ik gedoken, op de Filippijnen, CuraÁao, Egypte en tot voor kort in IndonesiŽ. Na een 2 jaar te hebben gedoken, kreeg ik steeds meer het gevoel om een dimensie toe te voegen aan het duiken, en heb een jaar geleden besloten om me met onderwaterfotografie bezig te gaan houden.

 

Ik was al in het bezit van een digitale spiegelreflex camera n.l. de Olympus E 500, en heb daar in het voorjaar van 2007 een Ikelite behuizing omheen gekocht, met een flitser de DS 125 van hetzelfde merk.

 

Vanaf die tijd zijn we onafscheidelijk, als ik ga duiken. Maar tegelijkertijd kwam ik er achter dat onderwaterfotografie toch wel even heel iets anders is dan boven de waterspiegel. En de eerste plaatjes waren dan ook ronduit teleurstellend, maar doorzettingsvermogen loont, en gaandeweg werden de beelden mooier. Nu een jaar later, heb ik besloten de beelden te delen met andere liefhebbers van de onderwaterwereld. En zie hier m,n website!

 

Ik wens jullie bij deze veel lees en kijk plezier, in de toekomst zullen er nog vele mooi plaatjes en verhalen aan worden toegevoegd!

 

Groetjes,

Bert Vos